Đăng ký Đăng nhập

Tài liệu Toeic part 1 tiet 5

.PDF
19
305
93

Mô tả:

KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG PART 1 – tiết 5 Luyện tập: Các em cũng làm các bài tập tương tự như tiết 4 nhé. Cô sẽ ghi rõ file nghe chữ màu đỏ các em nhé. ^^ Bài 1: Nghe và chọn đáp án đúng 004.mp3 (A) Some people are sitting in the bench. (B) There is a bicycle on the path. (C) Some buildings overlook the park. (A) The man is looking through a telescope. (B) There is a microscope on the desk. (C) The doctor is reading a patient's record. Vocabulary 1 path 2 tie http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 (A) The ship has been tied to the dock. (B) Some people are sitting in chairs. (C) A man is swimming in the water. (A) The train platform is empty. (B) The train doors are open. (C) There are passengers waiting to board the train. 3 look through 4 platform KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG overlook dock Telescope empty Microscope Patient’s record (A) The dining room is full of people. (B) A couple is waiting to take their seats. (C) Several tables are by the window. (A) People are boarding the plane. (B) A vehicle is parked in front of a plane. (C) The plane is landing on the ground. (A) Some boxes are being placed on the floor. (B) There is some fruit on display. (C) The garden is full of fruit trees. (A) There is a fence in front of the building. (B) The man is climbing up the ladder. (C) Some ladders are leaning against the building. 5 dining room 6 board 7 place 8 in front of Be full of Vehicle On display Climb up Couple Park garden Lean against Take one’s seat Land Ground http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG Common Vocabulary in Part 1 First, listen to the word in the box. Then, listen and fill the missing words in the gapped statements below. 005.mp3 Nouns 1 Transportation and Structures ▪ car ▪ truck ▪ boat ▪ platform ▪ ship ▪ intersection ▪ train ▪ building ▪ airplane ▪ bridge ▪ vehicle ▪ area ▪ bicycle ▪ stair/step (Check – up 1) 1. Some …………………are parked near a building. 2. The ………………… is next to the dock. 3. The ………………… is waiting in the railway station. 4. There are …………………on the highway. 5. The …………………are parked in a row. 6. Some …………………are crossing a bridge. 7. The ………………… is empty. 8. The ………………… is deserted. 9. Boats are going under the ………………… 10. A flowerpot has been placed on the ………………… Nouns 2 Furniture and Office Facilities ▪ chair ▪ table ▪ picture ▪ clock ▪ furniture ▪ sofa (Check – up 2) ▪ drawer ▪ cabinet ▪ light ▪ lamp ▪ document ▪ paper 1. There are……………… on the lawn. 2. A……………… has been hung on the wall. 3. The ………………are lined up on a wall. 4. There is ………………by the doorway. 5. Some ………………are arranged around the table. 6. The ……………… is full of folders. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG 7. There are……………… under the counter. 8. Some………………have been turned on. 9. ………………are displayed by the wall. 10. Some………………have been organized on a counter. Nouns 3 Displayed Merchandise and Containers ▪ display shell (pl shelves) ▪ suitcase ▪ shirt ▪ book ▪ merchandise ▪ globe ▪ basket ▪ guitar ▪ box ▪ food ▪ carton ▪ dish ▪ container (Check – up 3) 1. Display……………are stocked with products. 2. Some …………… are on display in a store. 3. There is …………… on the shelves. 4. Some …………… are filled with food. 5. There are…………… in a vehicle. 6. Some…………… are arranged in a row. 7. The ……………is filled with clothes. 8. The …………… are different sizes. 9. Some …………… are hanging on a wall Nouns 4 Floral Decoration and Crops ▪ plant (cf potted plant) ▪ flower arrangements ▪ fruit ▪ grassy area ▪ flower ▪ crop (Check – up 4) 1. Some ……………..are behind the sofa. 2. …………….. has been placed on the table. 3. …………….. ……………..are on display. 4. There is a ……………..beside the path. 5. ……………..have been planted on rows. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG Nouns 5 Tools and Equipment ▪ ladder ▪ equipment ▪ machine ▪ instrument ▪ tool ▪ cord (Check – up 5) 1. The ……………is learning against the tree. 2. Some …………… has been arranged in front of the man. 3. There are…………… at a construction site. 4. There are…………… learning against the wall. 5. There are some …………… next to a work area. Verbs 1 Past Participle ▪ parked ▪ displayed ▪ arranged ▪ stacked ▪ placed ▪ attached ▪ unoccupied ▪ connected ▪ lined up ▪ piled up (Check – up 6) 1. Cars are………………… along the street. 2. The merchandise is ………………… in rows. 3. A picture has ………………… ………………… over the bed. 4. The room is ………………… 5. Trucks are ………………… ………………… on the street. 6. Some food items for sale are ………………… 7. Books are ………………… on the shelves. 8. There are cords………………… to the machine. 9. The train cars are………………… 10.Some building materials are…………………up. Verbs 2 Past Participles ▪ filled with ▪ stocked ▪ organized ▪ surrounded ▪ posted ▪ taken out http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG ▪ set ▪ turned on ▪ situated ▪ laid out (Check – up 7) 1. Some baskets are……………….food. 2. Some documents have been ………………. On the desk. 3. Some papers have………………. ……………….on the board. 4. A table has………………. ………………. for a meal. 5. Two chairs have ………………. ……………….on the lawn. 6. The shelf is………………. ……………….products. 7. The house is ……………….by a fence. 8. The boats have………………. ………………. ……………….on the water. 9. Some lights have………………. ………………. ………………. 10. Some products are………………. ……………….for sale. Verbs 3 ▪ hang ▪ float ▪ lean ▪ grow ▪ cast ▪ stand ▪ cross ▪ approach (Check – up 8) 1. Some shirts are………………….in a store. 2. Chairs are…………………against the tables. 3. The ladder is …………………shadows. 4. Some trucks are…………………a bridge. 5.A bicycle is …………………against the wall. Prepositions 1 on/in ▪ on display ▪ on a vehicle ▪ on the ground ▪ in the corner ▪ on a cart ▪ in the parking area ▪ on the highway ▪ in the middle of the room ▪ on the hill ▪ in a line ▪ on the shelves ▪ in rows ▪ on either/each side of ▪ in a similar style http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG (Check – up 9) 1. Some goods are………………… ………………….in a store. 2. An aircraft is ………………… ………………… ………………… 3. Some flowers are………………… ………………… ………………… 4. There are vehicles ………………… ………………… ………………… 5. There are buildings ………………… ………………… ………………… 6. There are lamps………………… ………………… ………………… …… the sofa. 7. A plant is ………………… ………………… ………………… 8. There are cars………………… ………………… ………………… ……………… Prepositions 2 near/beside/by ▪ near the beach ▪ beside the path ▪ near the building’s entrance ▪ beside the entrance ▪ near the platform ▪ by the doorway ▪ near the dock ▪ by size (Check – up 10) 1. There are buildings…………………..the beach. 2. Plants are………………….the entrance 3. There is a cabinet…………………. …………………. …………………. 4. The saucepans are arrange…………………. Size Prepositions 3 around/under/behind/between/over ▪ around the table ▪ behind the sofa ▪ at the station ▪ between the cabinets ▪ under the construction ▪ over the water (Check - up 11) 1. The chairs are………………… ………………… ………………… 2. The train is ………………… ………………… ………………… 3. Some chairs are ………………… ………………… ………………… 4. There is a gap ………………… ………………… ………………… http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG Practice with Possible Statements Listen and choose the statement that best describe each photograph. Then, listen again and fill the missing words in the gapped statements below. 006.mp3 (A) The women is ……. some bread. (B) Different kinds of break……. ……. …….for sale. (C) The women is ……. a shopping cart. (A) The …….door is.……. ……… (B) There are…….on……. ……. (C) A …….is …….down the stairs. (A) Some people are…….their bikes. (B) The bikes are ……. next to a……. (C) Some of the bikes…….baskets. (A) One women is…………a cup of………….. (B) One man is…………..in a notebook. (C) There are some…………..on the…………… http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG (A) Some …………is on the ……….. (B) The tables are all ……….. (C) A waiter is ………..the……….. (A) The woman is ………….. her suitcase. (B) The suitcase is…………..the…………… (C) The porter is …………..the bag. (A) The……….are being…………….. (B) The wagon is full of…………… (C) There are several types of …………… (A) The vehicle is in the …………… (B) The garage door is …………… (C) A woman is ……………the house. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG (A) There are some……………on the …………… (B) The river is……………with……………. (C) A ship is …………… under the ……………. (A) There are no…………..in the. (B) People are wheeling carts out of the………….. (C) The statue is ………….. …………..the building. (A) There are monitors all…………..the…………… (B) All of the people are…………..the……………channel. (C) The men are…………..monitors. (A) Many…………..are………….. in the ground. (B) The wheelbarrow………….. ………….. on the path. (C) The gardener is ………….. ………….. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG Practice with TOEIC Actual Questions Listen and choose the statement that best describes each photograph. 007.mp3 3 http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG . 4. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG Đáp án: Bài 1: 1.C 2.A. 3.B 4.A 5.C 6. B 7. B 8.C Bài 2: Common vocabulary in part 1 Check up 1: 1. cars 2. boat 3. train 4. vehicles 5. bicycles 6. trucks 7. platform 8. intersection 9. bridge 10. Stair Check up 2 :1. chairs 2. picture 3. clocks 4. furniture 5. sofas 6. drawer 7. cabinets 8. lights 9. Lamps 10. documents Check up 3: 1. shelves 2. shirts 3. merchandise 4. baskets 5. cartons 6. containers 7. suitcase 8. gloves 9. guitars 10. Dishes Check up 4:1. plants 2. Fruit 3. Flower arrangements 4. grassy area 5. Crops Check up 5: 1. ladder 2. equipment 3. machines 4. instruments 5. tools . Check up 6: 1. parked 2. arranged 3. been placed 4. unoccupied 5. lined up G. displayed 7. stacked 8. attached 9. connected 10. piled Check up 7: 1. filled with 2. organized 3. been posted 4. been set 5. been situated 6. stocked with 7. surrounded 8. been taken out 9. been turned on 10. laid out Check up 8: 1. hanging 2. leaning 3. casting 4. crossing 5. standing ' Check up 9: 1. on display 2. on the ground 3. on a cart 4. on the highway 5. on the hill 6. on either side of 7. in the corner 8. in the parking area Check up 10: 1. near 2. beside 3. by the doorway 4. by Check up 11 :1. around the table 2. at the station 3. behind the sofa 4. between the cabinets Bài 3: Practice with Possible Statements 1.(B) 2.(B) 3.(B) 4.(C) 5.(A) 6.(B) 7.(C) 8.(A) 9.(C) 10.(C) 11.(A) 12.(A) 1. (A) the woman is baking some bread. (B) different kinds of bread are laid out for sale. (C ) the woman is pushing a shopping carl. 2.(A) the middle door is wide open. (B) there are plants on both sides of the stairs. (C ) a man is walking down the stairs. 3.(A) some people are riding their bikes. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG (B) the bikes are parked next to a wall. (C) Some of the bikes have baskets. 4.(A) one woman is holding a cup of water. (B) one man is writing in a notebook. (C ) there are some cups on the table. 5. (A) some food is on the table. (B) the tables are all occupied. (C ) a waiter is setting the table 6. (A) the woman is opening her suitcase. (B) the suitcase is on the floor. ( C) the porter is carrying the bag. 7. (A) the flowers are being planted. (B) The wagon is full of food. (C) There are several types of flowers 8. (A) The vehicle is in the driveway. (B) The garage door is open. (C) A woman is entering the house. 9. (A) There are some cars on the bridge. (B) The river is crowded with boats. (C) A ship is floating under the bridge. 10. (A) There are no clouds in the sky. (B) People are wheeling carts out of the (C) The statue is taller than the building. 11. (A) There are monitors all over the wall. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG (B) All of the people are watching the same channel. (C) The men are displaying monitors. 12. (A) Many plants are growing in the ground. (B) The wheelbarrow is sitting on the path. (C) The gardener is planting flowers. Bài 4: Practice with TOEIC Actual Questions 1.(B) 2.(C) 3. (C) 4.(B) 5.(C) 6.(A) 7.(D) 8.(B) 9. (B) 10.(A) 1. (A) The buildings are being constructed. (B) Cars are parked along the street. (C) A park is surrounded by a fence. (D) People are taking a walk in the park. 2. (A) Some people are window shopping. (B) The clock is hanging on the wall. (C) The clock face is round. (D) Some windows are being cleaned. 3. (A) Some tables are occupied. (B) There are lots of customers at the café. (C) Some of the tables are covered. (D) The chairs are on top of the tables. 4. .(A) The building has a flat roof. (B) The house is under construction . (C) A man is stepping into the house. (D) There is heavy machinery at the construction site. 5.(A) The farmers are watering the crops. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98 KHÓA LUYỆN THI TOEIC – Cô VŨ MAI PHƯƠNG (B) The plants are growing in the fields. (C) Some plants are hanging in the air. (D) There is no space to walk in the greenhouse. 6. (A) the river runs through the city. (B) there are buildings on only one side of the river. (C) Some ships are floating in the water. (D) there are no vehicles on the bridge. 7.(A) the store is full of customers. (B) All of the clothes are on the table. (C) the clerk is looking at the mannequins. 8.(A) a man is working on a bicycle. (B) the bicycles are on the back of a vehicle. (C) the bicycles are all the same size. (D) a cycling race is about to begin. 9. (A) there are some hikers in the woods. (B) there is no traffic on the road. (C ) some one is crossing the street. (D) the strees are only on one side of the road. 10. (A) there is a picture on the wall. (B) the bed has not been made. (C ) there is a lamp on the floor. (D) the door to the room is open. http://moon.vn – hotline: 04.32.99.98.98
- Xem thêm -

Tài liệu liên quan